GBG Basketball Festival 🏀🔥

Göteborg Basketfestival 2024!!📣

Start: 9 Maj 2024 (avresa 8 Maj) – vi åker med buss via Horten/Moss till Göteborg. 

Slut: 12 Maj 2024 (avresa ca 18.00 – i Tönsberg ca 22.00)

Gøteborg Cup 2024 har en egenandel på kr 3300,- som dekker reise, opphold (hvilken skole dette blir, er ikke avgjort enda, men det vil komme info om dette i god tid før avreise), kamper og mat – kun lommepenger til litt ekstra mat, Liseberg osv. er nødvendig. 

Hvert lag organiserer seg selv med tanke på kamper, mat, Liseberg ol. Men er det mulighet for å gjøre noe felles, er dette noe vi selvsagt prioriterer. Det serveres frokost på skolen vi bor på. Lunsj og middag spiser vi i på en skole i byen. Kveldsmat og lunsj/middag på søndag må vi organisere selv, så spillerne må ha med litt lommepenger.

Lørdag og søndag er det sluttspill, og de som blir slått ut følger de andre lagene, støtter dem, eller drar på Liseberg og hygger seg der. Det er veldig viktig å presisere at ingen barn får lov til å gå alene uten en voksen – og vi forflytter oss alltid som et felles lag!!

Link to tournament registration and payment.

Skulle turneringen av eller annen måte bli avlyst, eller at du ikke får deltatt – vil vi refundere hele beløpet du har innbetalt.

Link to Göteborg Basketfestival.

Link till GBG App (Android)

Link to GBG App (Apple)