GBG Basketball Festival đŸ€đŸ”„

Göteborg Basketfestival 2024!!📣

Start: 9 Maj 2024 (avresa 8 Maj) – vi Ă„ker med buss via Horten/Moss till Göteborg. 

Slut: 12 Maj 2024 (avresa ca 18.00 – i Tönsberg ca 22.00)

GĂžteborg Cup 2024 har en egenandel pĂ„ kr 3300,- som dekker reise, opphold (hvilken skole dette blir, er ikke avgjort enda, men det vil komme info om dette i god tid fĂžr avreise), kamper og mat – kun lommepenger til litt ekstra mat, Liseberg osv. er nĂždvendig. 

Hvert lag organiserer seg selv med tanke pÄ kamper, mat, Liseberg ol. Men er det mulighet for Ä gjÞre noe felles, er dette noe vi selvsagt prioriterer. Det serveres frokost pÄ skolen vi bor pÄ. Lunsj og middag spiser vi i pÄ en skole i byen. Kveldsmat og lunsj/middag pÄ sÞndag mÄ vi organisere selv, sÄ spillerne mÄ ha med litt lommepenger.

LĂžrdag og sĂžndag er det sluttspill, og de som blir slĂ„tt ut fĂžlger de andre lagene, stĂžtter dem, eller drar pĂ„ Liseberg og hygger seg der. Det er veldig viktig Ă„ presisere at ingen barn fĂ„r lov til Ă„ gĂ„ alene uten en voksen – og vi forflytter oss alltid som et felles lag!!

Link to tournament registration and payment.

Skulle turneringen av eller annen mĂ„te bli avlyst, eller at du ikke fĂ„r deltatt – vil vi refundere hele belĂžpet du har innbetalt.

Link to Göteborg Basketfestival.

Link till GBG App (Android)

Link to GBG App (Apple)