Avslutte ditt medlemskap?

Informasjon til deg som ønsker å avslutte ditt medlemskap i TNT Basket.

Vi synes det er leit at du vurderer å avslutte ditt medlemskap i TNT Basket. Derfor gir vi deg denne informasjonen før du bestemmer deg.

I TNT Basket har vi mange aktiviteter utover vanlige treninger og seriespill. Vi arrangerer Åpen Hall hver fredag, vi har et 3×3 tilbud samt klubbkvelder og andre sosiale tilstelninger, som er forbeholdt TNT Basket`s medlemmer. Når et medlemskap blir avsluttet, vil en ikke ha mulighet til å delta på disse aktiviteter.

Den som ønsker å melde seg ut, har kanskje kjøpt et draktsett og andre effekter fra Towersshoppen.no – med sitt personlige spillernummer? Dette spillernummer er ditt, så lenge du er medlem i TNT Basket – aktiv eller ikke aktiv. Ved avslutning av medlemskap, mister du retten til ditt spillernummer. Skulle det være slik at du ønsker å komme tilbake til TNT Basket senere, er det en mulighet for at noen andre har “tatt” ditt spillernummer – slik at drakt og lignende må kjøpes på nytt.

Du trenger ikke å melde deg ut av TNT Basket – vi ønsker fortsatt å ha deg som medlem!!

Ved å fortsette ditt medlemskap som “ikke aktiv medlem” vil du motta en medlemskontingent på Kr 100,- pr.år. Da vil du ha mulighet til å delta på aktiviteter i TNT Basket, beholde ditt spillernummer, samt være med på å støtte TNT Basket.

TNT Basket vil kun sende deg en medlemskontingent på Kr 100,- pr.år – ingen flere regninger, ingen e-poster eller annen informasjon. Du beholder ditt medlemskap, og har da fortsatt tilgang til vår klubbapp – Spoortz – der all informasjon som omhandler kun deg vil bli publisert. Du beholder da også dine medlemsfordeler som våre sponsorer gir TNT Basket`s medlemmer (https://www.tntbasket.no/portal/arego/club/800/con…).

Vi håper du vil vurdere å opprettholde ditt medlemskap, og være med på å støtte TNT Basket fremover, selv om din aktive karriere nå er satt på vent.

Vennlig hilsen

TNT Basket