Regionsmesterskap 2024

De 2 helgene etter påskeferien inviterer NBBF Region Øst og et knippe arrangørklubber til regionsmesterskap (RM) for å markere avslutningen på den regionale sesongen 2023-2024.

Mesterskapene i de ulike klassene vil bli spilt over 2 helger. Klassene U13, U14 og U15 spiller helgen 05.-07.april. Ås Basket og Ullern Basket er tekniske arrangører. Kampene vil bli spilt i Åshallen (2 flater), Ørakerhallen og Ullern Flerbrukshall.

U16, U17 og U19 skal gjøre opp om titlene helgen etter, den 12.-14.april med Kjelsås, Persbråten og Oppsal som tekniske arrangører. Kampene blir spilt i Engebråtenhallen, Persbråtenhallen og F21.

Kvalifikasjonskriterier

Grunnet en rekordstor påmelding av lag i seriespill har vi i klassene GU13, GU14B og GU15B satt opp 8 kvalifiserte lag som møtes til kvartfinaler. Dette for å sikre at alle serievinnerne får muligheten til å spille RM. I de øvrige klassene er det 4 lag som kvalifiserer seg, og under er kvalifikasjonskriteriene for hver klasse listet opp. Merk at lag som spiller med innvilget dispensasjon (D) ikke har mulighet til å bli seriemester eller kvalifisere seg til RM. I serier der et lag med dispensasjon ender øverst, så er det høyest rangerte lag uten dispensasjon som krones til serievinner.

Mer ➡ INFO