REGIONSMESTERE 2024!!

I helgen ble regionsmesterskapet for ungdomskategorier (U13, U14 og U15) arrangert på ulike basketarenaer i region øst.


På en av disse arenaene,i Åshallen, spilte laget vårt i 2010 først semifinalekamp mot Kolbotn Il, som TNT vant 84-66.
Søndag var kampen om førsteplassen litt tettere når det kommer til scoringen, men TNT Towers G2010 klarte å ta gullet hjem tilbake til Tønsberg. Deres andre seier på rad i mesterskapet, gjør dem til back to back mestere.

TNT Towers vil gratulere hele G2010..spillere, trenere Anze Kos og Taimoor Ahmad, lagledere og foreldre med en flott avslutning på en flott sesong.

P.S. Vår G2009 hadde også en vellykket turnering ved å ta andreplassen og hente sølvet hjem, etter å ha tapt mot Centrum Tigers i finalen. Vårt G2011 Rød-lag kjempet godt i kvartfinalen, men dessverre var Oppsal bedre på spilledagen og gikk videre til semifinalen.